София (центъра) до св. Константин (Пазарджишки район) 6.9/100 със 110 по магистралата и планинско газ почти на макс. Това на отиване. На връщане 7.9/100, понеже не се стърпях и я юрнах по магистралата със 160-180. Това със 100 октанов.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв разход на гориво ви дават вашите 147-ци.
Collapse
X
-
почти няма разлика в горенето, гори ти мн. щото е студена. неможеш да загрееш и затова си с тоя разход. покарай я на загрята в града или извън града и ще видиш разликата по борд ком. е огромна. друг е въпроса ако неможе да ти загрее значи си за термостат.
Comment
-
По борд комп 11.6 средно по около 50км на ден минавам. Като на излизане и прибиране към вкъщи някъде около 5-6км карам с около 100км/ч понякога и повече. 150кончета
Поради тази причина се замисля за ГИ.Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03
Comment
-
Първоначално публикувано от silvia_sl Покажи съобщениеПо борд комп 11.6 средно по около 50км на ден минавам. Като на излизане и прибиране към вкъщи някъде около 5-6км карам с около 100км/ч понякога и повече. 150кончета
Поради тази причина се замисля за ГИ.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
10.8 от днес и съм много доволна. Забелязах,че като не я жаля ми пада разхода,не знам каква е причината. В момента в който карам като стара брамтия ми се сърди моята алфиета и ми дава висок разход.Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03
Comment
Comment